logo Rotary Link amb Rotary International
Click per accedir

Rotary Club Caldes de Montbui · Cingles del Bertí


Junta Directiva

Classificacions actuals al Club

Lema 2011-2012 Lema 2011-2012

Rotary Club Sant Feliu de Codines Cingles del Bertí   És  un grup d'homes i dones voluntaris, profesionals i empresaris que cultivem l'amistat i compartim els objectius de servir a la humanitat, de practicar i difondre en totes les activitats normes étiques inspirades en els principis de la llei natural, i de promoure la bona voluntat i la pau entre els homes. Amb paraules senzilles: un grup d'amics que ens reunim sovint, un cop a la setmana, i que cultivem les virtuts inherents a l'amistat, com ara la lleialtat i la generositat, alhora que imaginem i compartim iniciatives de solidaritat i de servei a la humanitat.

Una de les normes Rotary és que als Clubs no hi pot haver dos membres amb la mateixa professió (classificació) amb la qual cosa la diversitat enriquidora està assegurada.

Fundat al 2001, el President fundador va ser el Sr Josep Vilanova Permanyer, el va succeïr el Sr Carles Campistron Téllez, avui delegat del Governador per la zona del Vallés. Des-de llavors el Club ha endegat nombrosos projectes solidaris a casa nostra i arreu del món.

El nostre Club atorga una distinció Paul Harris cada any a qui resulti elegit pels socis entre els candidats que hagin tingut iniciatives o activitats de notable qualitat professional i humana, tant en ocasió d'episodis de singular importància, com tanbé per raó d'actuacions senzilles i discretes, pero continues o freqüents. També ha distingit amb el títol de Soci d'Honor a les persones que han destacat especialment en la tasca rotariana del Club.


Guardonats Paul Harris

Socis d'Honor


Rotary Club Sant Feliu de Codines Cingles del Bertí RI Id 55.558. Districte 2.202
Reunions dijous 21,00 h. Hotel Balneari Broquetes, Caldes de Montbui. secretaria@rotarycaldes.org

Web engineering&design www.tkprojectes.com
info@tkprojectes.com